Όροι χρήσης/Παραγγελίας

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ:  Καλώς ήρθατε στον δικτυακό τόπο της PCRAMA. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε να τηρήσετε τους παρακάτω όρους χρήσης που σε συνδυασμό με την πολιτική μας σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων διέπουν τις σχέσεις συνεργασίας της PCRAMA μαζί σας όσον αφορά αυτόν τον δικτυακό τόπο.

Ο όρος PCRAMA αναφέρεται στην ιδιοκτήτρια εταιρεία αυτού του δικτυακού τόπου, Στράτος Αλμπάνης “PCRAMA” με έδρα στην Βοσπόρου 33, Καλαμαριά,ΤΚ 55132, (ΑΦΜ 033669744).

Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου διέπεται από τους παρακάτω όρους χρήσης: Το περιεχόμενο, η δομή και η εμφάνιση των ιστοσελίδων της PCRAMA δίνεται για την δική σας πληροφόρηση και χρήση και μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Η PCRAMA και οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια, την ορθότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο. Αναγνωρίζετε πως αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιέχουν λάθη ή ανακρίβειες για τα οποία η PCRAMA δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες.

Κάνοντας χρήση των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτό τον δικτυακό τόπο είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη, για το οποίο η PCRAMA δεν φέρουμε ευθύνη. Είναι δική σας ευθύνη ναβεβαιωθείτε πως οποιαδήποτε προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που είναι διαθέσιμα στις ιστοσελίδες καλύπτουν τις απαιτήσεις σας.

Αυτός ο δικτυακός τόπος εμπεριέχει υλικό το οποίο ανήκει στην PCRAMA. Αυτό το υλικό εμπεριέχει, τον σχεδιασμό, την διάταξη, την εμφάνιση, τα γραφικά, και τα κείμενα των ιστοσελίδων. Απαγορεύεται αυστηρά η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του παραπάνω υλικού για εμπορικούς σκοπούς. Αυτός ο δικτυακός τόπος εμπεριέχει εξωτερικούς συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες.Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για την διευκόλυνση σας και για να σας παρέχουν επιπλέον πληροφόρηση. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων στις οποίες παρέχουμε τέτοιους συνδέσμους. Απαγορεύεται η δημιουργία συνδέσμων προς τον δικτυακό τόπο pcrama.gr χωρίς προηγούμενη έγκριση της PCRAMA.
Για παραγγελίες που γίνονται με αντικαταβολή κι έχουν ήδη αποσταλλεί, ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλλει κατά το χρόνο της παράδοσης της παραγγελίας το ποσό που αναγράφεται σ’αυτήν κι έχει συμφωνηθεί κατά τη διάρκεια της παραγγελίας από τον υπολογιστή του ή τηλεφωνικά ή μέσω e-mail (είναι ευθύνη του πελάτη να δώσει το σωστό). Ακύρωση της παραγγελίας εκ μέρους του πελάτη από την αποστολή της μέχρι την παράδοσή της δεν επιτρέπεται, σε αντίθετη δε περίπτωση ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλλει στην PCRAMA κάθε θετική κι αποθετική ζημία που αυτή υποστεί εξαιτίας της ακύρωσης ως και ποινική ρήτρα κι αναπόδεικτη αποζημίωση ισόποση με την αξία της παραγγελίας. 
Επίσης, παραμονή του δέματος εντός των γραφείων της ταχυμεταφορικής πέραν του χρονικού ορίου των 7 ημερολογιακών ημερών θεωρείται αυτόματα ακύρωση από μέρους του πελάτη και υπεισέρχεται στους όρους και κυρώσεις που αφορούν τις παραγγελίες με αντικαταβολή.

Τέλος, ακύρωση πριν την αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόνο με έγκαιρη γραπτή υπαναχώρηση του πελάτη στο info@pcrama.gr, ειδάλλως η παραγγελία θα εκτελείται και θα αποστέλλεται κανονικά και δεν θα μπορεί να ακυρωθεί.

Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.