Σχετικά με την εταιρεία μας

Η PCRAMA (www.pcrama.gr) είναι μία εταιρεία πληροφορικής που εμπορεύεται, και επισκευάζει, νέους και stock ηλεκτρονικούς υπολογιστές και παρελκόμενά τους.

Τα πλεονεκτήματα στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων που διαθέτουμε είναι ότι διαθέτουμε επώνυμο, αξιόπιστο και οικονομικό εξοπλισμό πληροφορικής που μπορεί να καλύψει και τον πιο απαιτητικό ιδιώτη-επαγγελματία. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα που διαθέτουμε στην λίστα μας και εκπροσωπούμε είναι της Dell, HP, IBM και της Fujitsu Siemens.

Αναφερόμαστε στους κολοσσούς εταιρείες από τις οποίες βλέπουμε ότι απουσιάζουν στην αγορά τα περισσότερα προϊόντα τους, καθότι το αγοραστικό κοινό έχει λανθασμένα καθοδηγηθεί σε μη επώνυμα, δεύτερης και τρίτης διαλογής προϊόντα. Επιπλέον δίνεται εγγύηση σε όλα τα προϊόντα μας 2 έτη, καθώς και τεχνική υποστήριξη στον χώρο σας αν το ζητήσετε.

Η εταιρεία μας για την μεταπώληση των Refurbished/Stock/Εκθεσιακών προϊόντων διαθέτει πιστοποίηση από την Microsoft (Microsoft Registered Refurbisher), ώστε να συνοδεύονται από γνήσιο λειτουργικό σύστημα προεγκατεστημένο.

Καλούμε τους καταλωτές να αποφύγουν τις παραπλανητικές και επικίνδυνες φθηνότερες απομιμήσεις χωρίς λειτουργικό Microsoft Windows.